No, pokud píšeš "efekt žádnej", viděla bych to jako chybu rodičů.Patrně je na místě, pokud dítě přinese poznámku, aby se rodiče pídili po tom, za co a proč byla.Já tedy své děti za poznámky nechválím(ale "naše" paní učitelky mají poznámku jako nejkrajnější řešení a nepíšou je za blbosti - což to lítání po třídě je, pokud jim to bezprostředně předtím neřekla 10krát).Jo a za mě-já jsem jako malá ve škole zlobila taky, ale drzá jsem nebyla, na to jsem byla asi moc vychovaná, drzost ráda nemám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.