Přidat odpověď
mlj nejstarší měl období, kdy už chodil do školy, a ve třídě měli nějaký potíže, no docela jsem se bála šikany, ale to je u prvňáků a druháků ještě docela silný označení, něco jako popisuješ tym akorát i víc, můj syn je přepečlivý a všechno má ve vzorným pořádku (po mně to nezdědil...) a pár kluků mu kopalo do aktovky, nejen jemu, ale jemu to mimořádně hodně vadilo
taky má brýle, je zvyklý si doma brát jiný, takže se převlíká i s brýlema, a je náležitě pyšný na to, když ho optička phválí, že je má pořád v dobrým stavu, no a kluci mu ty brýle začali nějak připlácávat, to už bylo na mě moc, ale on se bránit neumí
šla jsem za učitekou, ona to dokázaal vyřešit, je klid
pomohlo pořád dokola těm provokatérům vysvětlovat, zakazovat, maminku zvala pořád do školy, ta byla otávená a tak synovi taky domlouvala,
a ty hodný upozornila učitelka na to, že toto není bonz, ale musí se to hned říct, a tak si chvilku stěžovaly děcka i na úplný pitomosti, ale pak to přešlo
oni ti kluci prost+ věd+ěli, že se hned o všem ví, že hned bude trest, že jim neprojde ani křivý pohled, a přestali s tím
to je právě o té důslednosti a spolupráci
Předchozí