Tak po každé pznámce jsem buď zvedla druhý den tlf anebo osobně zajela a pídila se po pravdě....takže z naší strany určo ee..dokonce jsem aj byla chválena za to, že se tak zajímám, jsou rodiče, kteří vůbec ani tu poznámku buď neviděli anebo nepodeslai s tím, že je to prkotina apak se náramně divili, když jejich dítko dostalo nějakou tu dltku. Já sama jsem byla pro, aby dcera po záslize dostala 2ku z chování, pokud nebude k vyhnutí...nakonec nedostala, bylo jen u ředitelské.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.