| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Vendyno,
já bych upřednostňovala, kdyby mi paní učitelka zavolala nebo napsala e-mail.
Nebo napsala do notýsku, že se mnou chce mluvit - pokud by teda se mnou chtěla mluvit.
Včera na rodičáku jsem nebyla jmenována mezi těmi, se kterými chtěla nutně mluvit, takže myslím, že syn až tak extra problémový nebude. Kdybych se na tu poznámku nezeptala sama, tak se o ní zřejmě nezmínila vůbec.
Paní učitelka je mlaďoučké děvče, děti ve třídě jsou prý hodné a šikovné a mají ji rády. Dokonce i její způsob řešení kázně - obálky na dveřích, kam se vkládají razítka za zlobení a pokud tam žádné zlobení není, najdou tam děti na konci týdne obrázek; navíc si děti samy ty obálky namalovaly - mi přijde milej. Ale to sdělení jsem prostě nepochopila...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.