| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No, Štěpánko, a jak mám jako matka řešit, že dcera nemá úkol - no, nemá, ptž si nechávají učebnice ve škole a ona si zapomněla přinést domů pracovní sešit ~d~ Že nemá obalený sešit, nůžky, lepidlo... kujva, má, přinutila jsem jí dát si to do aktovky, všimla jsem doma nějakých podezřelých přebytků... jenom zapomněla, že to má v aktovce ~d~ Za listopad má osm poznámek za zapomínání... a to máme teprve dvanáctého. Poznámku, že si píše úkol o přestávce, nepočítám, ta by byla devátá.

Jako já chápu, že pokud nemá pomůcky, dost těžko může při vyučování spolupracovat. Ale už nechápu, co se jako očekává ode mne. A už vůbec nechápu, proč učitelce vadí úkol psaný o přestávce nebo nepodepsaný, v podstatě je fajn, když se ho holka snažila udělat. Se zapomínáním bojuje už od první třídy, teď je ve třetí a je to čím dál tím horší ~Rv

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.