Jinak úkoly navíc - nevím, holka patří ve třídě k těm lepším a občas mi v učebnicích ukazuje, že tenhle úkol mají všichni a tenhle jenom ti, co chtějí... ono jí úkoly nevadí, aspoň mám ten pocit. Jenom prostě zapomíná.
Už jsem jí i přikázala vzít si zítra domů veškeré učebnice a sešity a že by si bude nosit čistě podle rozvrhu... ale to zas řvala, že prý občas učitelka nějaké hodiny prohodí a že třeba mají něco navíc nebo namíň a že by jí pak učebnice chyběla ve škole... tak nevím, jak to zítra s tím přinesením dopadne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.