J8 to mám za sebou 2 měsíce a mám pryč i vaječník, páč mimi bylo na vaječníku, tudíž to nešlo laparo a mám krom 3 vpichů i klasický řez. Teď mě trápí cysta na druhém vaječníku,ale snad už mrcha zmizela, po první cyklu zůstala, teď jsem měla druhý,na můj vkus moc krátký - 2dny.Uvidím,v po jdu na UTZ.Jinak mi Dr.řekl, že mám nechat 3 cykly a pak můžem mimi zkusit znovu, šance cca 50%
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.