Když měla dcera tak 16 měcíců, tak jsem dokončovala školu. Učila jsem se v noci, a tak jsem byla pořád strašně utahaná. Měli jsme v ložnici hračky a naopak tam nebyly žádné nebezpečné věci, takže jsem ji ráno v posteli nakojila a malá mě nechala potom spát. Poprosila jsem ji, ať si jde na zem hrát, a tak šla a já jsem klidně ještě dvě hodinky spala.
Doteď si vyhraje sama, když na věc příjde. Zrovna včera mě nechala odpoledne chrupkat a zatím si s vlastního popudu uklidila stůl a krabice s výtvarnýma potřebama.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.