Smíšku, dcerce je teď 6. let a pár měsíců, ale Xyzal sirup má od cca 3,5 let (omlouvám se, ale úplně přesně to teď neodhadnu-únava dělá své
) Sirup jí problémy nedělal vůbec - měla 2,5 ml ráno a 2,5 ml večer. Letos na moji žádost před prázdninami jí praktická napsala tablety(šlo mi o stanování a skladování sirupu) a zpočátku jsme fakt měla pocit, že ji po tý tabletě bolelo bříško - dost si stěžovala... Pak jsem to konzultovala s dr. a snížili jsme dávkování ne 1 tableta ráno, ale jen 1/2 tablety ráno a příp. 1/2 tablety večer, kdyby ta poloviční dávka byla málo. Zatím jsme stále na tý půlce tablety 1x denně (ráno po jídle) a dobrý žádný problémy, buď si zvykla nebo jí fakt stačí jen ta poloviční dávka
Jinak je na Xyzalu i manžel(sezónně) a já teď kvůli problémům s dutinami a fakt mám pocit, že co mi ho dr. změnila ze Zirteku, tak konečně fakt cítím večer úlevu začne se mi lehce dýchat. Ale je fakt, že nemusí každýmu sednout- dcerce třeba absolutně vůbec nezabíral Aerius - prostě jako by nic nebrala