no, nemám školáka, to je pravda. (děti 1,5r a 4 r, jsme asi 4 týden doma společně, nejdřív měli oba ATB na zánět stř. ucha, pak jsem chtěla nechat dceru ještě preventivně doma aby hned zas něco nechytla - no tak má stejně pořád nějaký chrchel a rýmu, do toho situace s epidemií chřipky - takže ji do školky stejně nedávám).
Ale sdílím tvůj pocit že jsem "špatná učitelka" resp. špatná matka která se snaží víceméně přežít a neumí rozdávat podněty plnýma hrstma :-( Malej do všeho leze a má "ničicí" období, starší je zas hrozně zbrklá, takže když si ji vezmu třeba k vaření, během půl minuty je polovina věcí z linky na zemi díky jejím radostným gestům :-/ (a to se obávám že tu určitou nemehlovitost alias "dyspraxii" jak se tomu moderně říká, má po mě, takže ji nemůžu nijak zvlášť za to obviňovat). Prostě mi přijde že ten čas by se dal tak kráááásně využít, KDYBY..... (furt neječeli, nervali se, nebyli jak pytel blech a hlavně kdybych nebyla tak psychicky uondaná - ještě do toho pár hodin týdně učím a taky jsem v prváku dálkové VŠ).
Tak snad opravdu bude líp - jednou