Přidat odpověď
Ahoj,
zaráží mě, že doktorka s tím nic nedělá. Je totiž víc druhů kašle, na suchý pomáhají jiné kapky než na vlhký. Taky se u dětí musí kotrolovat, jestli to nejde na průdušky. Doporučuju vynutit si výtěry z krku a nosu (na obyčejnou nudli nic nepomůže, ale pokud je tam nějakej horší bacil, je potřeba dát cíleně nějaké kapky). Při opakovaných rýmách a kašli taky doporučuju zajít na ORL, dobrý pediatr by ti to sám měl doporučit. Máme teď taky od poloviny září furt rýmu a kašel, občas to jde i na ucho. Ze začátku jsem to řešila sama (Nasivin, odsávání, zvlčování nosní sliznice- např Sterimar, na kašel Mukosolvan), ale jakmile to tvalo déle, šla jsem už k doktorce na poslech průdušek. Udělala nám výtěry a ejhle, v nose byl opravdu bacil, dostali jsme Barovy kapky a je po rýmě. Na kašel doporučuju hodně pít šípkový čaj s medem a citronem,stále stříkat do nosu nějakou mořskou sůl (Sterimar, Physiomer), na nos Nasivin (ne déle než týden, pak vzniká návyk). Tu cibuli tu už někdo psal. Tak hodně štěstí.
Předchozí