Chápu zakladatelku a souhlasím se Šudlou, já si naopak myslím, že by mělo pořád v rodině platit, že "žena je domov a muž chleba". Nevím, jestli jsem divná, nebo jak už tu zazněl názor, že s ženskýma, co jsou na prachy se těžko žije, ale chlap zakladatelky je snad dospělej a měl by mít za rodinu zodpovědnost i po existenční stránce. Nežije na Marzu, tak snad ví, co stojí jen obyčejný nákup na víkend, o dalších věcech jako je oblečení, kroužky dítěte (u nich zatím jen jednoho) ani nemluvím. A sedět rezignovaně a říkat, tak sis mě neměla brát je tedy opravdu odpověď! Dělat práci co mě baví je jedna věc, ale už není svobodnej, že ... takže pokud z ní neuživí sebe natož rodinu, je toto prohlášení jaksi na dvě věci ne? Kvůli takovému jednomu exempláři je jedna blízká osoba v rozvodovém řízení a on jen všude chodí a brečí, že nemá ... nemá na alimenty, nemá na nic ... a to je mu 40 s vysokou školou ... holt, je pohodlný a než aby si hledal lepší místo nebo po práci ještě nějaký vedlejšák je lepší fňukat a nechat se litovat a na druhou stranu dětem vyčítat každý kus jídla a oblečení navíc. Z takových otců a partnerů je mi na
bohužel
co s nimi nevím.