Myslím, že tady ještě nezazněla jedna dost důležitá věc: suroviny na těsto je třeba smíchat co nejrychleji, pokud možno by to nemělo trvat déle než 3 minuty!! Delším hňácáním se těsto zahřívá a pečivo je pak tvrdé. To platí pro všechna křehká těsta. Při zpracování je dobré si dát všechny suroviny na vál, máslo mít nakrájené na kousky, dobré je ochladit si předem ruce ve studené vodě (a pak utřít), a zbytečně dlouho se s tím nematlat. Ze zkušenosti vím, že do těch tří minut se těsto zpracovat dá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.