| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Majo, bohužel některý maminky si ale myslí, že dát na zadek je poklesek maminky a tudíž byť na jejich dítě domlouvání a tisíceré opakování nezabírá, tak stejně domlouvají a tisíckrát opakují a nebo jako nástroj trestání používají tatínka, který sotva vleze večer do dveří je zavalen tím, co ten a onen udělal a tatínek má trest - což je největší blbost z pohledu výchovy. Na hřišti pětiletý chlapeček, který maminku úplně ignoroval, ostatním dětem likvidoval bábovičky... a ona mi tam povídala, jak je nešťastná, že kluka nikdy nebila, že to nechává jen na tatínkovi a že jí kluk už několikrát po tatínkovém výprasku řekl, "ať počká až tatínek nebude doma" To má maminka opravdu autoritu u synáčka. Docela bych pak věřila i tomu, že by taková maminka byla schopná napsat, že dítě mám vrozený odpor k autoritám ~k~
Mám dvě děti a na každé z nich platí v rozdílných situacích něco jiného. Člověk zkusí a vidí a podle toho ladí další výchovu.
Viz. já a moje sestra. Moje sestra se tzv. bála strašně rány a já zase klidně ustála výprask, jen když jsem mohla ven a řádit venku... maminka sahala raději k plácnutí, tatínek velmi záhy přišel na to, co na mě platí a dával domácí vězení. Takže jsem dost brzy tatínka poslouchala jako hodinky, maminku bohužel ne - spíše jsem ji provokovala ~f~ Prostě nejde říct, že plácnutí je hloupost a že na všechny platí postavení do kouta, nebo odvedení do jiné místnosti - dokonce i když budu mít 5 dětí, tak nemám patent na rozum při všech dětech ostatních rodičů...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.