| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jo používám bohužel, ale ne jako výchovný prostředek ale pouze pokud mi ujedou nervy. Jako výchovný prostředek je plácnutí k ničemu, dítě proti němu bude velmi brzo imuní- vyzkoušeno na starším, toho bych musela plácnout pohrabáčem abych se dočkala odezvy, jinak maximálně zakvičí "ježíšmarjá nech mě bejt".

Jinak skáče vesele, od dvou let to vypiloval k dokonalosti že skákal z gauče na konferenční stůl a zpět, a skáče dodnes, nijak to nekoriguju, občas si rozbije ústa a pak si dává chvíli sám pozor. Nicméně to vypiloval k takové dokonalosti že už spadne málokdy, budiž ti to útěchou~:-D akorát jsem to korigovala že nesmí skákat přes bráchu jelikož párkrát spadl i s tím konferenčním stolkem, skočil na kraj a převrátil ho a že byl sakra těžkej... kaskadérské aktivity nijak neomezuju dokud mohou ublížit jen sobě a nejde vyloženě o krk, mladší leze po jídelní židli, přelejzá opěradla, starší skáče z horní hrany gauče a tak dále, nicméně patrně pochopili že já je nehlídám a tudíž se hlídají sami, největší úraz byl prokousnutý ret a pár modřin~R^ mám vypozorováno že jakmile jsem jim stála za zadkem bylo to o to horší, přepnuli do stavu "nemusím si dávat bacha máma mě chytí".

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.