| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Rodila jsem na Obilňáku před 14ti dny. Běžně nechají miminko hned na sále přisát a pak jej na chvíli odnesou - omyjí, změří, zváží... Když je všecko v pořádku, dostane jej maminka zpět na pokoj na šestinedělí.
Bohužel Ti nemůžu říct přesně, jak to probíhá, moje miminko muselo být resuscituováno, takže jej pak nahřívali v postýlce, naštěstí nemuselo do inkubátoru. Sestřička mi říkala, že má v postýlce u těla polštářek s nahřátými peckami z třešní. Rodila jsem večer, v noci mi mimi 2x přinesli na přiložení a ráno předali do péče.
Obilňák Ti rozhodně doporučuji, úplně všichni, se kterými jsem se v porodnici setkala, byli úžasní. Už na porodním sále skvělá PA, milá, příjemná. Doktorka totéž. A sestřičky na novorozeneckém jsou bezvadné, ve dne v noci jsem za nimi mohla s čímkoliv zajít a byly velmi vstřícné. Nejvíce se mi líbilo, že všichni pracovali na tom, aby mohla maminka kojit. Když to nešlo, dělaly vše, aby se rozkojila.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.