krém ze salka nebo pikaa je super a je jednoduchý a vydrží dlouho. Dvě hodiny vaříš plechovku salka, necháš zchladnout a ve šlehači necháš šlehat dvě změklá másla a do nich pomalu přidáváš to salko a je to hotový. Strašně dobře se s ním ozdobně stříká a jak ztuhne, tak drží tvar. Myslím, že když tam přidáš rozpuštěné kaštany, může to mít taky super chuť, ale nezkoušela jsem to.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.