| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Pardubická krajská nemocnice, a.s.

Dobry den,
rada bych vyjadrila svuj nazor na Pardubickou porodnici. Rodila jsem v tomto roce jako prvorodicka a musim rict,ze prostredi pardubické porodnice je velmi hezke, ciste, ale to je tak asi vsechno. Chapu, ze v tomto roce vypukla "populacni exploze" ale to preci nemeni nic na veci, ze by se k vam lide, kteri privadeji na svet neco tak krasneho jako novy zivot, nemeli chovat trochu s citem a s usmevem na tvari. Znam spoustu lidi, kteri maji svou praci radi a dokáží se usmívat a to i kdyz maji po nocni. Spousta znich nemaji tak krasne zamestnani, jsem take jen clovek a nevyzaduji, aby se na me cely lekarsky tym usmival, protoze rodim zrovna ja,ale v tech nejhorsich chvilkach, kdy nevite co se deje s vasim telem, protoze je to prave poprve v tu chvili by mne tak pomohl jeden usmev a nebo povzbudive slovo. Bohuzel manzel v tu chvilku byl dal nez sestry, pro ktere byl muj porod jen rutina a slova jako hysterka bylo vic nez hrejive.Mozna, ze jsem jak rikala sestra hysterka,ale urcite bych svou bolest, kterou jsem zazivala poprve nemohla lepe vyjadrit nez krikem.I ma trapna omluva za krik,ktery jsem zpusobila na sale byla odvetena poznamkou:Na to jsme zvykli!V tu chvili jsem litovala, ze jsem neco takoveho vypustila z ust.Jen pro ty neznale posilam i definici Hysterky:Jak se syndrom projevuje
Mila a usmevava partnerka se jako mavnutim kouzelneho proutku promeni v monstrum, ktere je v urcitem obdobi prudke, citlive nebo naladove. Boucha dvermi, krici na vsechny kolem sebe a dokazou ji vyvest z míry malickosti. Muze trpet depresemi, unavou, podrazdenosti. Objevuje se i zvyseny prival energie az agresivita. Tusim,ze z toho vyplyva, ze se nemluvi o prvorodickach.A co se tyce me snahy o kojeni? Tu mi dokonale zmarily setry svymi odlisnymi nazory, zkratka kazda sestra vam radi jinak a finale se nedockate.......

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.