Přidat odpověď
Holky, máme 3 roky pěknou televizi, sice takovýho mamuta těžkýho, úhlopříčka 80 cm, ale já jsem s ní spokojená. Obývák máme cca 4 x 4 m, poměrně malý a manžel pořád naléhá a votravuje s novou televizí. Vyhlídnul si v Datartu obra LCD s úhlopříčkou 127 a chce ji koupit, prý je teď jedinečná šance, super cena. Pořád se kvůli tomu hádáme. On je blázen do veškeré techniky - počítače, DVD, vysílačky .... Já tu televizi nechci, v obýváku se dívá denně na pohádky naše 5-ti letá dcera, bojím se, že by si zkazila z té velké obrazovky oči, protože by se dívala na tu televizi ze vzdálenosti cca 2,5 metru. Manžel na dceru nebere vůbec ohledy, říká, že to co tvrdím já, že je kravina, že výrobce říká, že vzdálenost od televize může být i taková, jako v našem případě. Jenomže každý výrobce chce svůj výrobek hlavně prodat. Ale že si dcera zhorší zrak z takového kina doma, to mu asi nevadí. Kdybychom měli obývák jak tělocvičnu, tak prosím, ale do našeho miniobýváčku takovýho kolosa nechci. Co tomu, holky, říkáte? Kdo z nás má pravdu? Budu vděčná za jakýkoli příspěvek a zkušenost.
Předchozí