Mě se zadní rýma projevuje tak že laicky řečeno "nudle" netečou z nosu ven ale "do krku" a je u toho hrozně ucpaný nos.
To bolení v krku je většinou kombinace toho že tam tečou ty hleny a to že člověk dýchá pusou.
My s tím bojovali loni a já když mám rýmu tak takovouhle....
Já na děti používám aromaterapii s masáží olejema které "protáhnou nos" Eukalyptus, tee tra apod. Aromalampu a nebo nakapu na polštář před spaním. A hodně používáme koupele, když všechny kapky do nosu selžou tak teplá kupel s éterickým olejem pomohla.
Já a větší dcera si děláme inhalace éterický olej ve Vincentce.
Pokud používáme běžné kapky tak pro děti Nasivin a pro mě Vibrocil (doporučil mi je ušař).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.