Janco v Podoli ti na 99% vyhovi, tak opravdu radeji delaji cisare, nez by se s nekym 2 dny lopotili

))
ja mela prvni planovany a zaplaceny cisar a u druheho jsem si rikala ze zkusim byt hrdinka a zaziju ty "filmove" emoce z porodu .... spis me tam ale pripravovali ze mi daji zase cisare.
No a rano mi jednou rupla voda, a jelo se .... zmerili mi jizvu a rikali ze mi ho stejne udelaji, pro jistotu, ale myslim ze to nebylo uplne nutne a kdybych chtela prirozeny, tak me ho taky jiste nechaji.
Jen jsem chtela dodat .. protoze jsem nenazrana, tak jsem si jeste v porodnici dala rohlik, takze jsem pak na cisare musela cekat, nez vytravim ... nadavala jsem si do krav, mela jsem tu cest mit 3 hodiny kontrakce a kdyz uz se blizila operace, tak jsem uz byla dost protivna a nadavala at uz me kuchnou .... na sale jsem se kroutila nez mi pichli spinal ... no a pak uz jen blazeny cisar.
navic jsem si vylozene uzivala na JIP, mimco mi furt nosili na kojeni, mela jsem cevku, byla jsem omamena po lecich a strasne me to bavilo

Jen tedy pak kdyz to prichazelo k sobe, tak to tak ten 1 den nebylo moc prijemny, ale pak uz zase ok.