Můžu se zeptat,kdy se to má začít hlídat?? \mám dcerku 23 měs.a má sotva 80 cm...11kg...oproti svým vrsttevníkům je hodně malinká.Když jsem si najela na intern.graf,hlásilo mi to,vikřičník a ať hlídáme a okamžitě jdeme na endokrinologii. Mám kámošku,ta má holčičku a té je 14let, měří jen 147 cm a právě snad podstoupila nějaký test,a dr si je jistá téměř na 99%,že už nevyroste... Mám trošku obavy,i když já jsem 163 cm vysoká,takže by měla být po kom.Manžel má nějakých 173cm..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.