Val,já mám taky hrozný stavy.A zjistila jsem,že když se nedívám na zprávy a na ruzné články o nemocech,krizi,propouštění..atd..tak jsem na tom psychicky trošku lépe.Ono je to v novinách hodně nafouklé a člověka to akorát znervozní,protože doma pořád o něčem přemýšlí,V práci na takové přemýšlení není čas..tam je to zase o šíleném stresu..to je pravda.Mám doma taky Lexaurin,ale neberu ho.Na mě zabral jen na chvilku a pak jsem byla akorát ospalá. Kamarádka ted začala docházet k dobré psycholožce,má ji na doporučení.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.