| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

První syn se jmenuje Kryštof. Teď čekáme druhé dítko (pohlaví si říct nenecháme), zatím jsme jméno pro něj s partnerem nijak zlvášť neřešili, ale říkám si, že bych pomalu ráda načerpala nějakou inspiraci. Vím, že se bude později řešit hlavně jméno pro případného druhého syna. Já osobně bych chtěla jméno české, ne tolik dávané a aby se hodilo ke Kryštůfkovi. Zatím mi přijde jako "vhodný" Šimon nebo Prokop. Jelikož příjmení bude začínat na Li, tak Cyril a ostatní jména končící na L jsou mimo hru.
Tak pokud někdo poradí něco zajímavého, tak budu moc ráda, protože mě už nic, kromě výše uvedených, nenapadlo.

Kryštof a Karin, Lada, Marion
Kryštof a Karla, Lara, Marina
Kryštof a Lea, Malvina, Matilda
Kryštof a Kyra, Liana, Rachel
Kryštof a Claudie, Libuše, Melanie
Kryštof a Ludmila, Livia, Melinda
Kryštof a Korinna, Lydia, Odetta
Kryštof a Květa, Mahulena, Robin

Kryštof a Kajetan, Metoděj, Natan, Radim
Kryštof a Kamil, Medard, Miloš, Rodan
Kryštof a Karel, Marcel, Luděk, Gregor
Kryštof a Kristian, Marian, Lucian, Vlastimil

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.