Přidat odpověď
A zeptám se,co znamená ve stylu R+R?Jinak uvedla jsem to zde pozdě-malýmu jsou 3roky a když už jsem 6 let na mateřské,je pravda,že mi už z toho někdy hrabe a že tedy můžu mít nějaký zašprajclý reakce,které dělám ze zvyku stále dokola.Každopádně jak tady někdo jako Hilly a další uvádí seřezat a nedomlouvat a také ať si s hračkami hází,rozbije si je a co?No já tedy nevím,ale ty hračky také nejsou zadarmo a my se ségrou,když jsme byly malé,tak jsme si hraček museli sakra vážit,takže na rozbíjení hraček jsem fakt háklivá a omlácená zeď by ti Hilly také nevadila?No my nežijeme v chlívě,takže mě to tedy vadí.Proto zde žádám o radu.Další věc je ta,jak tu myslím Daniela uvádí,že agrese plodí agresia to je pravda,malej už za mnou totiž přišel i s vařečkou a ukazoval přesně to,co já dělám jemu,takže bych z něj díky mlácení neměla jednou někoho,kdo bude šikanovat ostatní.Navíc to na něj stejně nezabírá a jsem akorát vynervená já,že on to udělá znovu.No spíš mi doporučte nějakou literaturu,tohle co tu někteří píšete je fakt síla,musela bych podle vás malýho umlátit!!!To snad ne.
Předchozí