| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Doufám, že se v tomhle školní společnost posune někam dál. Ve čtvrté třídě jsem se jednou rozhodla, že začnu psát náádherně (doopravdy, dodnes si to pamatuju, i to cvičení, na kterém jsem to použila poprvé:-)) a poté mě asi dva roky všichni učitelé chválili.
No a pak angličtina~;(( Anglicky jsem uměla nejlíp z celé třídy, ale dvojku z písemky jsem dostávala pravidelně za SKLON písma (rovně nebo doleva). Dodávám, že přečíst moje písmo šlo krásně, vadil jí ten sklon. Prožila jsem si s tím muka, psala jsem kvůli ní znova písanky atd. s tím, že "píšu fakt hrozně". A pak jednou - když jsem si šla poprvé pro občanku, jsem si vydělala jedny ze svých prvnch peněz. A ne malých. Paní za přepážkou bych unesená z toho, jakým písmem jsem vyplnila formulář a nechala mě navrhnout plakáty na hodovou zábavu na její vesnici~:-D A tak se vyvinulo moje pozdější studium grafiky~t~ Jako dodnes se tomu směju. Holt některé učitelky jsou krávy, co dodat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.