| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak včera jsem ulítla. Měla jsem zařizování, takže syna měla na starosti dcera - měla s ním psát úkol a číst. Přišla jsem v noci a na stole měla vzkaz, že vše hotovo, ale mám to prohlédnout a podepsat. Ráno jsem se dozvěděla, že dostal trest, protože běhal po třídě, což je kvůli úrazům zakázáno /mohou běhat po chodbě/. Trest mi nevadí, lepší než poznámka, navíc on samozřejmě zakopl a upadl, takže má monokla přes půl tváře. Ale zarazilo mě, že dostal napsat 2 řádky určených písmenek, ovšem na pidipapírek, který měl přesně 3 řádky. Dcera to neřešila - máš to napsat sem, tak to napiš. Já si to vyzkusila a vůbec není jednoduchý psát na takový pidipapírek - není možný ho druhou rukou přidržet, aby neujížděl. Výsledek - děs běs. Nedá se nic dělat, budu muset zajít do školy a požádat učitelku, aby příště trest měl zapsaný v notýsku a já ho to nechám napsat do jeho cvičného sešitu. Dneska si trest napíše do toho sešitu znovu - takhle to zvládne líp - 2 řádky ho nezabijou.
Kruci - zrovna včera - kdybych byla doma, tak by to bylo bez problémů.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.