| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

My už tak adoptovali korelu, naštěstí nám za půlroku uletěla, dvě vodní želvy, které nějaký zmetek vyhodil u řeky, odvezla jsem je do zoo. Jeednou synové přišli s kočkou, tu jsem vrátila na místo, nebyla bezdomovec :) A pro pobavení, předevčírem jsme, aniž bychom chtěli, nabídli bydlení stovkách malinkých broučků, šlak mě mohl trefit, když syn přišel že mu cosi leze po stropě,bože místo poklidného večera u pc jsem stojíce na žebříku luxovala strop, syn vynášel svou sbírku exotických kytek, králíka...Malá dcera nadšeně hleděla, říkám ne že to budeš vykládat ve školce ~t~ Vylezly potvůrky s pytle se senem, nedávno přivezeným z chaty, asi tam spinkaly maminky chrobáčice a v teple se rozmnožily..
Ale aspoň si konečně v pokoji pořádně uklidil ~y~ a seno fičelo na balkon.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.