| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak dcera chodí druhým rokem tančit,baví jí to,ale tak se jí stane,že se jí prostě nechce a pak je nadšená...

Já to vidím na sobě od 5let jsem chodila na LŠU na výtvarku,hrozně mě to bavilo a pak jsem se ve 13 zbláznila a začala chodit za lidovku s kamoškama a teď "vyčítám" mámě,že nepřitvrdila nedonutila mě překonat to období,poněvadž i v tom obdomí mě to bavilo,jen jsem byla blbá...Pak jsem se hlasila na výtvarnou školu,kam jsem se teda nedostala(kvuli mladí,vzali mě jinäm,kam mě máma ovšem nepustila:()

Takže si myslím,že občas je trošku dobrý ty děti postrčit a nenechat je běhat z kroužku do kroužku...

Toť můj názor...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.