| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

kdyby umřeli normalne tak by se to dalo zvladnout,
když jsem byla mensi zemřela mi sestra...ale byla jsem mali detsko...takže mi to nedochazelo co se deje....~;((~;((~;((~;((

když mi vlak srazil nejjjj kamarada skoro bratr da se řict tak jsem se spraskala do nemoty..od te doby jsem se nedotkla ani kapky chlastu dodnes nenavidim vlaky.....~;((~;((

ale nejhorsi je když vám nekdo zabije švagra..~;((~;((~;((..jen tak si budete stat na nadraži cekat na vlak nekdo k vam zezadu dojde vrazí vam kudlu do zad.vy pak pomale umirate v nemocnici na selhani ledvin...a krvaceni do tela..a vrah ten dostal podminku nekdo ma love a tak si priplati odvola se na alkohol v krvi že si nic nepamatuje synek papalase soud dodnes nebyl uzavren odvolani dodnes se tahne x let...odskodneni žadne...

nejlepsi je nemyslet boli to ale radeji nad tim nepremyslet....i když to obcas nejde~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.