Dva roky jsem byla závislá na Olynthu a na Nasivinu – pořád příšerná rýma, 2x jsem kvůli tomu byla na alergologii, kde nic nenašli. Pak brácha přišel s tím, že určitě budu muset na operaci – no to teda nikdy! Přestala jsem ze dne na den s výše uvedenými postřiky, 3 noci jsem se nevyspala a od té doby paráda!!! Už je to rok, nos je krásně čistý, po rýmě ani památky. Už nikdy bych si s Olynthem ani Nasivinem nezačala. Bohužel manžel se stejné závislosti nezbavil, a tak trpí:( Komu není rady, tomu není pomoci...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.