| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mluvíte mi z duše. Od té doby co mám dětičky, tak je nesnáším ještě víc. Dospělý se hovnům alespoň zčásti uchrání ikdyž chodit taky s očima na zemi není nic moc, ale děti jsou bezmocné!!!!

Jak já je nenávidííím!

Děti jsem to neúmysleně asi naučila taky, protože syn jde a ukazuje na okraj chodníku a říká tady ho.no, tady ho.no,tady ho.no,tady ho.no, ... Hodně si toho všímaj ale to nepomůže.

A co mě "dojímá" nejvíc? Když tady na rodině občas čtu argumenty pejskařů typu "já si platím poplatky tak uklízet nemusím" ...
To opravdu má někdo tu drzost si myslet, že za tisícovku nebo kolik za rok bude někdo uklízet ty "výtvory" jejich miláčků? Jen si to spočítejte - jen si to spočítejte - jeden výtvor za den (minimálně), to je 365 rok rok, tj. za necelé 3,- za "kus" haha to by musel někdo dělat zadarmo, při cenách mezd lidí, nákladů na techniku ... Jo kdyby stály poplatky řekněme 20000,- za rok za jednoho psa, tak by se dalo mluvit o tom, že by to mohlo pokrýt náklady. A možná ani ne, to jsem jen střelila od boku. Ten dosavadní poplatek je jen na náklady spojené s administrativou s pejskama, evidencí, možná na igelitové pytlíky co jsou v ulicích. Na nic víc! TO BY BYLO DOBRÉ KDYBY SI PEJSKAŘI UVĚDOMILI.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.