no tak to mě se stalo, že jsem šla s kočárem a starší 2r. na motorce cca 3 metry přede mnou a najednou se k němu řítil pes jak kráva bez vodítka, bez náhubku letěla jsem i s kočárem jak střelená a pes jen očuchal. Ale i tam jsem se ohradila a chlap mezi 30-40 mě seřval, abych se náhodou nepos...a, že ona ho jen očuchala a nic mu neudělala. Že by mi mohlo vadit i to očuchání to ho jaksi taksi netrklo. Nikdo se mě nezastal spíš jsem byla za nelidu, co nemá rád psy. Jinak já jsem sprdla jednu babu, když nechala psa čůrat u kopce, kde si děti bobovali, jestli by nemohla popojít 2 m a nechat tam dětem trošku bílýho sněhu, tak na mě čuměla, ale už jsem se neovládla, vadí mi to taky. Kamarádka má malého psa, ale vždy uklidí, pak tu vidím chlapy, co mají psy jak tele (adekvátně i hov.no) a je jim to šumák jestli je to na chodínku
. To, že děti mají na sídlišti zakázáno chodit po trávě
zatím co u babi na zahradě nebo na chatě lítají nejsou chudáčci schopní nějak vstřebat. Nic proti pejskům, ale chce to od pejskařů ohledy. ne všichni jsou z jejich miláčků nadšeni a nějaká kultura a úklid exkremtnů považuji za normální.