| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zdravím všechny, dlouhá léta jsem bojovala s původním křestním jménem Alena, které jsem si před půl rokem změnila, v 32letech. Pro rodinu jsem zvolila formu, která by byla přijatelná pro mne a hlavně mou rodinu, nejbližší: ALLA Stela. Toto jméno s Alenou nemá nic společného, nicméně jej v zdrobnělé formě slýchávám a opravuji a slyším jen, že jsem byla vždy a tak silný zvyk. Nicméně se představuji druhým jménem, takže pro nově příchozí do života jsem Stela. Alla jméno mi vyhovuje, jen jej slýchám zřídka. Co dělám, když mi odvětí, že na Stelu si nikdy nezvyknou, nabídnu Allu a pak se dopracujeme k Alče. No to bych vraždila. Pokud sdílíte podobný názor, jako mé okolí předem žádám, aby jste si jej nechaly pro sebe. Zajímá mne argument pro mé blízké, kteří dostatečně asi stále nerozumí, že to není způsob, jak na sebe upozornit, ale mé osobní přesvědčení. Díky a přeji hezké dny Stela

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.