| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Gynekologicko-porodnická klinika, 1. LF UK a VFN

V červenci 2007 jsem rodila své třetí dítě v porodnici u Apolináře. Předešlí dva kluci se narodili mimo Prahu a tak můžu trochu srovnat. Všechny moje porody byly v celku rychlé a přesto pokaždé úplně jiné. Je to jen a jen o lidech. Poprvé je člověk úplně "vybzíkaný" ze všeho a všech. Když jsem přijela na první porod (za doby hlubokého minula) naneštěstí v době voleb, čekalo mě nepříjemné převapení. Místo toho, aby se o mě PA starala, seřvala mě, že nemám voličcký průkaz.(nečekala jsem že budu rodit)Pak byli všichni hodně uspěchaní protože malý se hnal na svět doscela slušnou rychlostí. Na šestnedělí to nebylo o nic lepší. Chvat zmatek a nepohoda. Po druhé jsem rodila ve stejném místě jako poprvé a bylo to tak jiné že jsem měla pocit že jsem jinde. Personál porodního sálu i šestinedělí byl úžasný. Rozdíl byl jen jeden rok! A teď Apolinář. Poradny a monitory docela opruz. Nejen dlouhé čekací doby ale i střídání lékařů mi moc nevyhovovalo. Ale v den porodu to najednou šlo jako po másle s navíc s velmi příjemnými lidmi. Nejen PA, lékařka, dětská sesra a na oddělení sestřiky paráda. Je pravda, že tam je frmol, ale mě to nijak divoké nepřipadalo. Dětské sestry mi připadaly jako andělé, ženské sestry byly hodné, neměla jsem problém. Jen to jídlo to byl děs běs. Nejlepší odtučňovací kůra (ne že by to rodičky a maminky potřebovaly) Jídlo studené a dosti příšerné(a to jsme nevrdila jen já). Ale sama za sebe můžu říct že je to i v nás, maminkách. Chce to "klid a nohy v teple". Já vím ono se mi to mluví.Ale opravdu když se připravíte i na to, že nemusí být každý milý tak pak jste třeba i překvapené. Režim v nemocnicích je nastaven tak jak je nastaven a není vyjímka ani v porodnicích. Někdy na obyčejném oddělení narazíte ještě hůř a to je pak horší, protože tam jste většinou nemocné. V porodnici je to krapánek jiné...tam se radujete z miminka, na které jste se těšily. Přeju všem krásné porody milé a erudované lidi okolo sebe a Apolináře doporučuju!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.