V březnu 2008 jsem byla večer na pohotovosti v Mostecké nemocnici gynekologii pro ustaní pohybu. Přestárlá paní doktorka mi natočila ozvy a i přes otázky sestřičky že něco není v pořádku jelikož maminka a miminko maji stejný pulz jsem byla odeslana domu že miminko spí a je vše o.k.Druhý den mě muj gynekolog odeslal ihned na doplera a tam bylo zjištěno,že miminko ma přerušovaný přísun kysliku a musí být ihned ukončeno tehotenství.Než mi provedli sc tak se ozvy stratili a muj syn se narodil již bez známek života po 15 minutách resuscitace ho oživili a převezli na nedonoš.jip.Následek oživení meho chlapečka byl hororový po celí rok života co žil sám nedýchal nepohnul se neotevřel oči pouze cítil bolestt nic jiného.Ten den co mi volali at přijdu do nemocnice že mi umřel byl ten nejhorší den v mém životě ale zároven mi spadl kámen ze srdce že už muj chlapeček nemusí trpět při zaváděni sond do žaludku při odsavani hlenu z plic a jiných bolestivych procedur vím že ted už je mu dobře a nikdy na něj nezapomenu.Budouci maminky pokud možno obracejte se na jiné porodnice stačí malé pochybení a je z toho trápení po zbytek života
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.