Tak já musím Bulovku jen a jen CHVÁLIT.Poprvé jsem rodila u Apolináře v roce 2007. Bylo to v pohodě, ale přeci jen, velká porodnice, nikdo se s vámi moc nemaže. Ale byla jsem i přes to spokojená. Nejela jsem tam na pokec u kafíčka,ale porodit v pořádku a zdravé dítě, a to se mi splnilo. Nicméně druhý porod jsem si naplánovala v roce 2012 na Bulovce. Přeci jen mi ten Apolinář nepřišel tak úúúúžasný, jak se tvrdí, jsem z Prahy 8, tak proč jezdit tak daleko. A byla jsem opravdu překvapená. Porodní pokoj byl oranžově vymalován, záclonky na oknech. Připadala jsem si skoro jako doma. I když než jsem se na ten porodní pokoj dostala, strávila jsem celý den na předpokoji, kde všichni hekali, ale to se asi od porodnice očekává že
Pořád nás někdo kontroloval, ptal se jak se máme, jestli nám něco nechybí. Když i mě začaly kontrakce, najednou to byla taková rychlost, že šup klistýr, šup sprcha, šup volat manžela a ten to skoro ani nestihl. Hup na porodní pokoj, tam jsem taky mohla být ve sprše, ale už mě honily na stůl, abych jim neporodila ve sprše. Byla u mě doktorka a porodní asistentka, obě úžasné, pořád se na mě usmívaly, povzbuzovaly, pomáhaly. Pak mi dali malého zabaleného v látkové plínce na hrudník. Byl to nádherný, zážitek, nikdo mě zbytečně nehonil, on teda ten porod sám postupoval tak rychle, že ani nikdo honit nemusel
Když malého ošetřovali, tak si se mnou příjemně povídali. Každá lékařka nebo sestra, která přišla, tak nám s manželem podali ruku, gratulovali nám. Mám z tohoto porodu nezapomenutelně krásný zážitek. Výsledek je stejný, jako u Apolináře - zdravé krásné dítě, ale na Bulovku mám nádherné vzpomínky.