Můj syn pořád ještě dost slabikuje - např. maminka přečte ma-min-ka a čte stále dost pomalu. Už jsem si říkala, jestli by neměl číst lépe - ale ted´ jsem mluvila se známou, jejíž syn chodí s mým do třídy - a ten prý ještě čte po písmenkách - takto: m-a/ma - m-i-n/min - k-a/ka a do toho prý ještě pořád plete i jednotlivá písmenka. Jenže ve Slabikáři už mají poměrně těžké články, tak mám pocit, že se v tom musí chudák úplně ztrácet. Na druhou stranu vím o holčičce od nich ze třídy, která už čte krásně plynule. Jak jsou na tom ostatní?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.