| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

kroužky nic neřeší, já jsem dala kluky od 5 let na angličtinu, aby měli jiný zájem než čtení a počítání, nepomohlo to,
a do kolektivu stejně nezapadají, protože mají jiný zájmy a vědomosti

a je lepší dát o rok dřív a s tou třídou začínat než přeskočit ročník a dostat se do zaběhanýho kolektivu, taky přeskočení není tak jednoduchá věc, pokud přeskočí první třídu, neumí psát, pokud přeskočí kteroukoliv další, vždycky se najde něco, co mu bude chybět, i kdž jinde bude dopředu

nejstarší nemohl sociálně, jinak by šel, je listopadový, prostřední je nejmenší ve třídě, špatně mluví, má problémy s motorikou, s tempem, ale nudí se i tak, a to by bylo za rok ještě horší (je prvňák, bude mu 7 za měsíc)

já jsem na konci července, špa jsem v čerstvých 6 letech, byla jsem nejmladší ve třídě a nikdy mi to nevadilo

kdo je kolektivní, ten se začlení kamkoliv, kdo není, toho kolektiv stejně nebude brát

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.