Ahoj všem,
já tu sem pořád píšu dotazy, kde koupit nejlepší rifle apod., ale v podstatě bych se vám ráda svěřila s něčím úplně jiným. Problém je v tom, že je mi 21 let a se svým přítelem (jsme spolu už přes rok a půl a přítel je starší o 14 let, tudíž už má věk na to stát se otcem) máme byt, auto, přítel docela slušně vydělává a budeme se brát. Moc bychom si přáli miminko, ve kterém nám brání v podstatě jen moje škola. Jsem na denním studiu, studuji dva obory (peďák). Já i přítel bychom miminko moc chtěli a už nedokážeme čekat
Já vím, že to má spoustu pro a proti a říkám si, že moje rodina by asi nebyla moc nadšená, jestli bychom to opravdu zvládliatd... Na druhou stranu potkávám na škole holčeny, které mají dítě, studují denní studium a u toho ještě pracují. A to jsou pak situace, kdy zase vidím, že to jde a dá se to zvládnout, samozřejmě za podpory partnera apod. Přítel by miminko opravdu moc chtěl,je spolehlivý, zodpovědný, v podstatě bych si jako tátu svého dítěte nedokázala představit někoho jiného.. já taky miminko moc chci a kdyby se to stalo, samozřejmě by šla škola až na druhé misto. Nedávno jsme měli podezření, že jsem těhotná ale nakonec jsem nebyla a oba nás to mrzelo
Pořád si říkám, že peďák dálkově bych snad zvládla
Je tu nějaká maminka či slečna, která má podobné trápení či někdo, kdo by nám poradil
Už jsem z toho zoufalá a začíná mi z toho strašit ve věži