| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nico, koukám, že ~s~ se zatím toulá,ale ono určitě musí být, myslím na tebe.

jInak nás dneska pustili domů, tak si to užívám.
ohledně porodu, zkopčím sem popis od srpnovek apod.. ale fakt frkot :-)
a malý se tedy dle UTZ narodil 37+6 (Patrik 37+3), a dle MS 36+6....
no jdu se jim věnovat a díky za gratulace.

popis kopíruju zde :
jinak já jsem si zažila tedy téměř překotný porod! měla jsem takové divné křeče ano ne bolesti, prostě spíš mě boleli nohy... no moc se neopakovali, pak začali,ale už mi to asi ani nedocházelo, tak jsem tomu moc nevěnovala pozornost... pak se to najednou trochu zesílilo, tak jsem hupla do vany a nic se nezlepšilo.... tak jsme raději jeli, už cestou opět kontrakce - spíš křeče do stehen a trochu podbřišku- po 5 minutách, po příjezdu do LB po 3 :-) natáčeli mi monitor ,měla jsem strašně slabé kontrakce, prý to na porod moc nevypadá, a otevřená na 2 prsty, což bylo hraniční... ale jelikož jsem byla z daleko, tak mi natočili další monitor se stejným výsledkem, ale já to cítila už hůř a pak mě vyšetřila DR, že pokud budu jen na ty 2cm, tak mě pustí.. a já už byla na 4, tak si mě prý nechají, sepsali jsme papíry, dle UTZ jsem byla o týden víc tzn 37+6, a prý jdeme na porodní sál to bylo 14:15hod...vyšla jsem to jedno patro po schodech abych to uspíšila :-) a prodýchávala kontrakce po 2 minutách, ale festový..došla jsem na sál, na záchod s tím že jdu na záchod- to jsem začala krvácet, tak na mě jukly a za těch 5 minut jsem se otevřela na 6 prstů, rupnuly mi voda a já na 8cm.... došel DH a teta, prý to nebude ani hodinu trvat, že to postupuje - 14.30hod - během 5minut mi sestoupila hlavička a já jsem na 2kontrakce vytlačila malého :-) ale bylo to tak silný, že už fakt nikdy víc :-)))))))

všichni vysmátý - to já už taky - prý ať zase přijedu, že takovýhle porody mají radi :-)

no šití - 2 vnitřní stehy, takže pohodička....a mě asi půl dne docházelo, že to mám za sebou :-)))

Patrik je z malého totálně hotový, to je furt Sebíček, kde je? proč brečí? neplakej Sebíčku apod.... je to miláček a už to není to moje miminko, ale velký brácha!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.