Jančic, ono taky záleží hodně hodně na tom, jak ukaděný prototyp doma budeš mít. Můj první kadil 10x denně, tam jsem se ani s vícevrstevnýma nechytala, balila jsem jako Skappi hodně do těch froté ručníčků na snapku a do vázaček a hodně kalhotkové plenky. Druhé dítě kadilo 1x za 3 týdny, takže jsem v pohodě mohla dávat jen vícevrstevné plenky na rovno a kalhotkové jsem skoro nepotřebovala, až ty vše-v-jednom > na ty jsem defacto přešla po skončení velikosti 1...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.