Jančic, já kdybych začínala znovu s plenkováním (s momentálními zkušenostmi), koupila bych čtvercové plenky- ty vázala na novorozenecký sklad, pak sklad na draka, vázačky, pár kalhotovek. A nějaké vícevrstvé.
Ty se dají s přehledem použít jako vkládačka třeba do těch zavazovacích nebo do kapsovek. Na novoška mi přišly ale takové tuhé a i moc velké (do vázaček jsem dávala jen vkládačky). Začla jsem je používat až později. Jakmile doroste mimčo do druhé velikosti kalhotkových plenek tak bych dokoupila víc kalhotkových, protože pak už to není taková sranda ty chobotničky zabalit
Jinak je asi fakt nejlepší koupit od každého něco, vyzkoušet. Já měla třeba dobré zkušenosti u druhého syna (první na látkovkách) s čtvercovkami skládanými do skladu, takže jsem se těšila, že třetího syna budu balit taky do čtvercovek. Jenže mi to na toho mrňouska moc nešlo balit a navíc on byl pacholek tak uřvanej, že jsem mu radši dala kalhotovku nebo vázačku (šlo mi to vázat líp než skládat a snapkovat čtverce
) Takže jak vidno, nemusí vždy vyjít tvé představy... to se uvidí až bude mimčo na světě a vyzkoušíš to.
Hodně štěstí při výběru!