| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Monty,
předpokládám,že se nejedná o klasické učebnice,ale spíš o takové ty pracovní sešity co dnes děti mají. Tam bych to tedy vůbec neřešila pokud nekreslí do ještě neprobrané látky. Já sama se svojí dcerou velmi časo vybarvuji dané obrázky a to už od první třídy. Jednak to má hezčí,když je to vybarvené a druhak jí to baví. Společně takhle sedíme,vybarvujeme a povídáme si o tom,co bylo ve škole. Je to takový nenásilný atak na to,aby mi řekla co bylo,protože na moje dotazy co bylo ve škole obě moje děti odpovídaji sborově NIC. Fakt se divím,že tam ještě chodí,když se tam NIC neděje.
Asi bych učitelce na rovinu položila otázku co je na tom,tak závadného a proč,je toto nepřípustné. Kdyby čmáral do vratných učebnic,byl by to problém,ale takhle je to od ní asi nesmyslná buzerace. ~a~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.