| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jak ho chápu. Pomatuju si, jak jsem do nějakého diktátu ve třetí třídě nakreslil učitelce komiks. Hrozně ji trvalo než to stihla nadiktovat. A jak mě, hrozně vzalo, že nejen, že bezchybný diktát ohodnotila 5. Tak, že ani neocenila ten komiks. ~n~ Ještě dneska je mi to líto. Jinak já jsem si celou školní docházku kreslil, psal básničky do falešných sešitů. Jen byla honička udržovat ještě ty pravé a nenechat učitelky nahlédnout do těch nesprávných.
Osobně bych syna snažil přesvědčit, o tom kam má malovat. Tj. mimo sféru vlivu učitelky, pokud to jen trochu jde a s učitelkou maximálně s úctou o situaci promluvil. Snažil bych se být k ní maximálně vstřícný a diplomatický. Pokud by u ní přes to nejel vlak, tak bych vycouval a doufal, že ji proti mladému nepopudím. Učitelky na prvním stupni je velmi lehké podráždit a málokdy to dítěti prospěje. Na druhou stranu na ně platí strach, ale zastrašování se ze zásady vyhýbám.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.