| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

vendyno,
to ne - já vím moc dobře, co jsem jí poslala do třídy za dítě. Naprosto ji chápu, že je z něj na prášky. Nemá šanci ho zabavit, on je nad školní docházku naprosto povznesenej, školu bere jako nutný zlo a jediný, co je na ní dobrý jsou kamarádi ze školky. Na druhý straně, když si bude přimalovávat vtipy do sešitů, nebude obtěžovat jinak. Nebude mít chytrý řeči, nepoleze pod lavici, aby se podíval holkám pod sukně (pravděpodobně, já to moc nepochopila, ale jedna z posledních poznámek byla údajně za to "že lezl při hodině pod lavici, aby se koukal na holky, protože v partě si dali za úkol zjistit všechny ženský tajemství")... to čmárání je nejmenší zlo a myslím, že kdyby viděla, co občas maluje tam, kde to nemůže vidět, "mimi a sekera" by jí přišlo naprosto v pohodě. ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.