Přidat odpověď
Jitko,
ja jsem dneska psala do diskuse "Moje dcera zapomina" a popravde si neumim predstavit, co by se delo, kdybysme zili v CR. Protoze ja sama taky zapominam vsechno a neustale, organizace veskera zadna, tak me sice dcera vytaci, ale urcite bych to nechtela resit s ucitelkou.
Jinak jak uz jsem tam psala, tak sen me dcery je ten, ze cely svet je jeden velky nekonecny papir, na ktery se kresli. Kresli neustale, vzdy a vsude. Akorat na sesitech si hodne zaklada na uprave, takze tam ne a do knizek ma zakazano. Ale na konci tydne dostanu vzdycky stoh obrazku, ktere pak tajne vyhazuju. Nas byt je preplneny jejimi maluvkami, soskami, obarvenymi kameny, orechy, nejlepsi jsou vytvory recyklovane (z pet lahvi apod). Skola to resi tak, ze nam to vse odlifrujou domu. Kdy to tam vytvari nevim, ale nikdo si na nic nestezuje (ostatni deti zdaleka tolik vytvoru nemaji). Na konci lonskeho roku mela hodnoceni, ze je velmi vytvarne nadana, ma smysl pro detail, neboji se experimentovat a ma "fler".
Ucitelka Montina syna by mela ocenit, jaky ma ve tride talent a snazit se ho nasmerovat vytvarnym smerem. U nas treba ucitelka dceri poradila, at kresli bubliny a pise do nich, co kdo na obrazku rika. Ted se to i ucili ve skole, jak to ma spravne byt. Ja bych v tom videla potencial spise nez problem.
Předchozí