| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Blesko, jak na depku nevím....mám teď jednu, ale hroznou. Kdybych neměla děti, tak se snad někam zahrabu a umřu. Jen doufám, že to je tou zimou, starostma a stereotypem,ale hrabu se v tom už asi pátý den, nic mě nebaví, jsem smutná, unavená, nic mě netěší, jsem zničená, ztrhaná, zdeptaná, malej leze a chodí kolem nábytku, dělá bordel a zlobí, vyžaduje šílenou pozornost a já tím pádem nic nestíhám a nezvládám....máme velkej byt.....nezvládám ho, každý den to samé, vstanu, skáču kolem malého, mezitím uklízím, pak jde spinkat, tak honem poklízím, vařím, žehlím, dělám, co s ním nestíhám, probudí se, tak skáču kolem něho, mezitím opět doma něco "vyrábím", svačinka, oblíkat, krátká procházka, vyzvednout malou z družiny, nákup, domů, učení, úkoly, večeře, s jekotem narvat děti do postele, pak půl hodinky čučím do blby a jsem jak vymydlená, pak honem něco doklidit, požehlit, připravit svačiny a snídaně, do postele, na 30 minut spát a v noci 850x vstávat k malému, je kojený a dožaduje se kojodudlíka stokrát za noc............................pomoc, já už fakt nemůžu, už nemám na co ject, došla mi šťáva.....fakt se cítím nešťastně ~n~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.