| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kajkule i s tou kočkou to není jednoduchý ~;) . My máme takovou mrchu. Je to nalezenec, nechali jsme jí vykastrovat, přes zimu bydlela doma. Vůbec není přítulná, jen když chce nažrat anebo je dlouho venku. Jinak si musíš dávat pozor, protože loví co se hýbe, tzn. i mě skáče po nohách, už jsem to nedávno odnesla pořádnými škrábanci na noze, když jsem šla ráno vypustit psa na zahradu. Loví i psa, máme 14,5 letou kokřici. A co je horší, tak loví i dcerku, necelé 3 roky. Nevím co s tím. Je schopná se rozběhnout přes zahradu a skočit jí na nohy, záda. Kolikrát mám chuť jí jednu praštit, aby toho už nechala, ale ani to se nedá, je mrštná, takže mám smůlu.
Jinak i my máme psa. Naštěstí teď bydlíme v RD, ale i to je občas problém. Od minulého léta se nám začala počůrávat, takže se postupně stěhovala do přízemí na chodbu. A teď plánujeme jí vystěhovat ven a udělat jí boudu. Kolikrát se nám tam taky počůrá. Jinak od minulého léta jak se začala počůrávat tak jsme jí nechali vyoperovat dělohu atd., měla prý snad nějaký zánět či co a trochu se to zlepšilo, ale holt prostě už to je starší pes. Navíc to počůrávání může souviset i se senilitou jak nám říkal veterinář.
No a aby to nebylo všechno, tak dcerka byla celkem často nemocná, i když letošní zimu ťuky, ťuk jen 2x, a měla i antibiotika a tak jsme skončili předevčírem na alergologii a ejhle má mimo jiné pozitivní testy na alergii na psa. Na kočku ne ~a~ ,. a to kočky jsou mnohem vyšší alergen. No a co s tím, že? Pes by prý měl být venku a drbat by ho neměla. Podrbe ho tak 2x za den, dá mu kostičku, má ho moc ráda. Možná asi i hodně pomohlo, že jsem jí loni dala do chodby a dcerka tolik nemocná nebyla. Psa dát pryč nehodláme. Říkali nám, že se to vyvíjí (imunita) a za rok dva vše může být i jinak. Navíc jak jsem psala, tak psici je 14,5 a i když je stále dost vitální, tak na ty poslední roky bych jí to neudělala a dcerce taky. Osobně si myslím, že 4letý pes je taky už dost starý na to, aby si zvykal jinde, i když pokud by se fakt našel někdo, kdo by mu dal mnohem lepší podmínky, tak asi by to pro něj bylo lepší. Ve 4 letech toho pohybu potřebuje mnohem víc.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.