Zakladatelko, já tě chápu, někdy se okolnosti tak nešťastně sejdou.
Já si nedovedu představit, že bych nechala děti samotné ani chvilku - mám dvě, vělice špatně spí, mladší ve věku, že je nebezpečný sám sobě. Navíc těch 5 minut, o kterých ostatní mluví potřebuju jen na to, abych se dostala před barák a někam na trávu.
Když by měly děti vysoké horečky a manžel pryč dlouhodobě, musela bych na chvilkové pohlídíní dětí nebo vyvenčení někoho sehnat, možná i zaplatit.
Zkusila bych hodit inzerát třeba i na ZŠ nebo SŠ, určitě se nejde někdo, kdo nemůže mít pejska doma a venčil by rád.
Nechápu, že se ostatní pohoršují nad tím, že "Potřebuju poradit" psa zodpovědně vybírala a byla ochotná za něj zaplatit. Pes z útulku není pro každého. Každý by měl vybrat takové plemeno, které se k němu nejlíp hodí.
Taky jsme v bytě, věčně na děti sama, mám velkého psa, taky s PP - k tomu zdraví - máš pes má velké zdravotní problémy, náklady na veta už několikanásobně přerostly pořizovací cenu, ale tak to prostě je, s tím každý soudný chovatel počítá.
Psa bych se nevzdala, je to můj kámoš, člen rodiny, děti ho milují, on je, přizpůsobují se všichni všem.